Jag har betalat för mycket och jag vill ha pengarna tillbaka omgående. Hur gör jag?

• Det tar minst en bankdag innan vi ser din inbetalning. Först när vi noterar i systemet att det har kommit in för mycket pengar, skapar vi en utbetalning via banken. Det gör vi varje onsdag. Utbetalning sker via en så kallad SUS fil, som är baserad på ditt personnummer. Om har du har anmält ditt bankkonto till kontoregistret hos Swedbank får du dina pengar tillbaka på ditt konto. Annars får du ett utbetalningskort på posten. Du behöver inte kontakta oss för utbetalning.

För att anmäl ditt konto Swedbank klicka här.
    Du behöver Bank ID eller mobilt bank ID för att kunna göra anmälan.

OBS! Vi betalar inte ut belopp under 50kr.