Var kan jag ladda min elbil?

• På parkeringen mellan Olsgatan och Nya torget (Solsidan), hittar du vår laddstation för elbilar.

Som en del av vårt mål mot en hållbar energiutveckling, vill vi göra det enklare för dig att köra klimatsmart. Därför erbjuder vi publik laddning så att du alltid har möjlighet att ladda din bil. Antingen som ett komplement till din hemma- eller arbetsplatsladdning, eller om du behöver ladda längs vägen.

Alla laddstolpar i kommunen finns i Google Maps.

Laddning i Sveriges största publika laddnätverk

Vår laddstation har satts upp i samarbete med laddoperatören Bee Charging Solutions. Den ingår i Bees publika laddnätverk som är störst i Sverige och kan användas av alla laddbara bilar på marknaden. Ladda ner Bees app så har du alltid samtliga laddstationer tillgängliga direkt i mobilen.

För att kunna ladda behöver du ett laddkort från Bee Charging Solutions. Laddkortet fungerar i hela Bees publika laddnätverk. Kostnaden för att ladda är från 2,50 kr/ kWh - 5 kr/ kWh beroende på vilket abonnemang du väljer. Du behöver även en typ-2 kabel för att kunna ladda på destinationsladdarna Du kan beställa ditt laddkort och kabel i Bees webshop.

Dessutom har du tillgång till laddhjälp via Bees kundservice dygnet runt, hela veckan på telefon +46 77 44 33 900.

• Läs mer om Bees laddabonnemang  här
    • Beställ ditt laddkort här
    • Läs mer om Bees publika laddnätverk här
    • Ladda ner Bees app här
    • Ladda-hemma-stödet

Om Bee Charging Solutions

Under 2019 bytte Bee Charging Solutions namn från Clever Sverige. Bee är en av Sveriges ledande laddoperatörer för elbilar och erbjuder laddlösningar för privatpersoner, företag, fastighet och offentlig sektor. Bee samarbetar med flera ledande biltillverkare som exempelvis Volkswagen, BMW, Audi, Renault och Nissan. Detta garanterar att laddstationerna fungerar för alla laddbara bilar på marknaden. Bee har även Sveriges största publika laddnätverk och finns i Danmark och Tyskland. Visionen är att bli den ledande aktören på marknaden.

Läs mer om Bee här