Vilken elmätare kommer ni byta till?

 • Elmätaren som vi sätter upp är Landis+Gyr E360. Elmätaren finns i två versioner. Funktionerna är desamma, bara utseendet som är lite olika. Kommunikation är en avgörande egenskap för alla smarta mätlösningar och kommunikationstekniken är en av nyckelegenskaperna hos E360. E360 är en integrerad LTE-mätare med stöd för LTE-M och NB-IoT. Jämfört med tidigare mobilteknik erbjuder mätaren kostnadseffektiv och ytterst tillförlitlig dataöverföring. En bättre signal inne i byggnader gör det möjligt att även kommunicera med elmätare i källare två våningar under marken.

  E360 erbjuder intelligenta nya sätt att överföra data från elmätaren till centralsystemet. Denna intelligenta pushfunktion är skalbar och förbättrar enhetens funktion på flera nivåer: den möjliggör dataöverföring nästan i realtid för noggrannare och mer detaljerade kraftflödesberäkningar, vilket i sin tur ökar elnätets transparens och effektivitet.

  För att säkerställa att mätaren är en framtidssäkrad och långvarig investering är den uppbyggd kring en modern, intelligent firmwareplattform som gör det möjligt att introducera nya funktioner och ny teknik senare när mätaren är i drift. Uppdateringar kan fjärrinstalleras snabbt och effektivt utan att påverka mätarens normala drift. Mätarens firmware inkluderar även möjlighet att införa nya applikationer i framtiden genom standardiserade gränssnitt.

   

  Version1:

  Version 2:

  tre.png

 • Fick du svar på din fråga?

    

  Lämna feedback